Dokumentum helye

SIMPLEPAY – Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a(z) Szabó István e.v. (8095 Pákozd Kossuth u. 50) adatkezelő által a(z) www.fekete-fokhagyma.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cégnév, cím, email cím, telefonszám.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Hivatkozások

Az adatok pontossága, teljessége és időszerűsége

Annak ellenére, hogy minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelsősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért. 

Más weboldalakra mutató hivatkozások

A Szolgáltató weboldalain található hivatkozásokat követve előfordulhat, hogy elhagyja a Szolgáltató hálózatát és rendszerein kívül található tartalmakhoz fél hozzá. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a harmadik felek által készített weboldalak tartalmáért, pontosságáért és működéséért. A hivatkozásokat jóhiszeműen eljárva bocsátjuk a Felhasználó rendelkezésére. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a hivatkozás által megjelölt, harmadik fél által megjelölt, harmadik fél által készített weboldalakért, azok esetleges válozásaiért. A más weboldalakra mutató hivatkozások elhelyezése nem jelenti azt, hogy a Szolgáltató az adott weboldalt bármilyen formában támogatná, üzemeltetné, annak tartalmával egyetértene. A legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilakozatokat.